ASK2.LEGAL

Online juridisch advies voor ondernemers

Powered by Blienberg

Hoogstaand juridisch advies met meer dan 40 jaar expertise

Stel uw vraag

Wat is Ask2.Legal?

Snel, efficiënt en kwalitatief juridisch advies met ask2.legal

Ondernemers doen nog steeds zeer weinig beroep op een advocaat om hen juridisch bij te staan in hun dagdagelijkse bedrijfsvoering. De belangrijkste redenen zijn de kostprijs, het gebrek aan transparantie over de kostprijs en het tijdsgebrek om zich steeds naar de advocaat te verplaatsen.
Het is echter door op tijd juist en efficiënt advies in te winnen dat de ondernemer geld bespaart evenals kostbare tijd. Het is ook op deze manier dat lange procedures voor een rechtbank worden vermeden.
Via ASK2LEGAL kan u steeds online uw vraag stellen. Wij geven u binnen de 24 uur een antwoord op uw dagdagelijkse juridische vragen en problemen.  Wij werken alle werkdagen inclusief zaterdag tussen 8u en 20u. Mocht de termijn van 24 uur vervallen na 20u van een werkdag of op een zondag en u heeft nog geen antwoord van ons ontvangen, kan u het eerste uur van de eerstvolgende werkdag uw antwoord verwachten.
Samen met uw vraag, geeft u uw naam en e-mailadres in. Deze gegevens worden discreet opgeslagen om u ook in de  toekomst zo goed mogelijk verder te helpen. Uw gegevens worden beschermd en vallen ook onder het beroepsgeheim van de advocaat. U kan uw gegevens steeds raadplegen, wijzigen of vragen dat ze worden verwijderd. Zie ook: Privacy Policy en de  Specifieke voorwaarden ASK2LEGAL 
Wat is Ask2.Legal?
Wat kost het?

Wat kost het?

Aangezien wij graag onze kennis delen, geven we gratis een antwoord indien het antwoord op uw vraag geen bijzondere aandacht en/of studie vraagt van uw specifieke dossier of situatie.
Indien wij van mening zijn dat uw vraag bijzondere studie vraagt van uw specifieke situatie zullen wij zo snel mogelijk nadat wij uw vraag hebben ontvangen melden dat wij, vooraleer wij u kunnen antwoorden vragen om 100 Euro over te maken op onze bankrekening. De betalingslink wordt u bezorgd. Het is mogelijk dat wij u vragen bijkomende informatie door te zenden.
Eens we een betaling hebben ontvangen, antwoorden wij zo snel mogelijk. Mocht u het gevoel hebben dat ons antwoord u niet voldoende duidelijk is of u nog steeds geen zekerheid heeft omtrent het juridisch probleem waar u mee worstelt, is er in de betaling van 100 Euro, 1 consultatie inbegrepen bij ons op kantoor. U kan hiervoor contact opnemen met ons secretariaat.
Indien wij van mening zijn dat uw vraag of het juridisch probleem dat u ons voorlegt, te ingewikkeld is zodat wij onmogelijk online een correct en volledig advies kunnen verstrekken, zullen wij u hierover ook contacteren. U zal van ons een eerste gratis reactie krijgen en we zullen u uitnodigen voor een gesprek op ons kantoor voor een diepere analyse en bespreking van uw vraag of probleem.
Ondernemers kunnen ook een abonnement nemen op de online-adviesverlening van ASK2LEGAL.
Voor 10 betalende adviezen betaalt u dan slechts 850 Euro excl. btw. Hierbij wordt er ook aan de abonnee voorafgaandelijk de toestemming gevraagd om het betalend advies aan te rekenen binnen het abonnement.