ASK2.LEGAL

Online juridisch advies voor ondernemers

Powered by Blienberg

Hoogstaand juridisch advies met meer dan 40 jaar expertise

Stel uw vraag

Wat is Ask2.Legal?

Snel, efficiënt en kwalitatief juridisch advies met ask2.legal

Ondernemers doen nog steeds zeer weinig beroep op een advocaat om hen juridisch bij te staan in hun dagdagelijkse bedrijfsvoering. De belangrijkste redenen zijn de kostprijs, het gebrek aan transparantie over de kostprijs en het tijdsgebrek om zich steeds naar de advocaat te verplaatsen.
Het is echter door op tijd juist en efficiënt advies in te winnen dat de ondernemer geld bespaart evenals kostbare tijd. Het is ook op deze manier dat lange procedures voor een rechtbank worden vermeden.
Via ASK2LEGAL kan u steeds online uw vraag stellen. Wij geven u binnen de 24 uur een antwoord op uw dagdagelijkse juridische vragen en problemen.  Wij werken alle werkdagen inclusief zaterdag tussen 8u en 20u. Mocht de termijn van 24 uur vervallen na 20u van een werkdag of op een zondag en u heeft nog geen antwoord van ons ontvangen, kan u het eerste uur van de eerstvolgende werkdag uw antwoord verwachten.
Samen met uw vraag, geeft u uw naam en e-mailadres in. Deze gegevens worden discreet opgeslagen om u ook in de  toekomst zo goed mogelijk verder te helpen. Uw gegevens worden beschermd en vallen ook onder het beroepsgeheim van de advocaat. U kan uw gegevens steeds raadplegen, wijzigen of vragen dat ze worden verwijderd. Zie ook: Privacy Policy en de  Specifieke voorwaarden ASK2LEGAL 
Wat is Ask2.Legal?
Wat kost het?

Wat kost het?

FR